Ring: 070-687 84 48
vardagar 8-16

Kakor (cookies)

Vi använder kakor på vår webbplats.

En kaka är en liten textfil som sparas på din dataenhet och som innehåller information. En kak-fil är passiv och kan inte sprida datavirus eller andra skadliga program. Nästan alla webbplatser använder kakor och de kan sparas olika länge på din dator (enhet).

Om du inte accepterar att kakor används kan du stänga av dem i din webbläsares inställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång en webbplats försöker sätta en kaka på din enhet. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Hur sådant går till beror på viken webbläsare du använder. Vänligen, se din webbläsares hjälpsidor för mer information.

Kakor från denna webbplats

På vår webbplats används få kakor och de innehåller ingen personinformation. De hjälper endast till vid information om att kakor används samt behövs vid användning av formulär. Utan dessa kakor går du miste om nämnda funktioner.

Våra kakor sparas bara temporärt på din enhet och försvinner när du stänger webbläsaren.

Kakor från externa funktioner

När något inkluderas från Facebook så sätts kakor från dem. För mer information se deras webbplats.


Vill du veta mer?

Nedan länk till Post- och telestyrelsen som är tillsynsmyndighet för lagen om elektronisk kommunikation (om kakor).
Läs mer om kakorHanssons Måleri

Vi erbjuder tjänster inom måleri och tapetsering i Örnsköldsvik med omnejd. Välkommen att kontakta oss med dina förfrågningar och för gratis offert!Kontakt

Telefonnummer: 070-687 84 48
E-post:
Adress: Smed-anders väg 16, 892 42 Domsjö

Hanssons Måleri
Produktion och underhåll: BitWeb24